Premierea performanței elevilor absolvenți de CECCAR Fiiliala Maramureș

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), în calitate de organism profesional care susține educația, a dat startul campaniei #EmpoweringYourFuture, inițiativă dedicată elevilor de clasa a XII-a, filieră tehnologică, profil Servicii, calificarea profesională Tehnician în activități economice, tineri care aspiră la o carieră în domeniul financiar-contabil, și care are ca scop susținerea și încurajarea performanței.

Având în vedere că anul școlar a ajuns la final pentru acești elevi, CECCAR a venit în sprijinul partenerilor săi din mediul educațional pentru premierea excelenței și a oferit sprijin prin acordarea de premii elevilor de la licee, astfel:

  • Șefilor de promoție (clasa a XII-a) li se acordă vouchere pentru înscrierea gratuită la examenul de acces la stagiu organizat de CECCAR, echivalentul a 125 euro (valabile timp de doi ani), și pentru accesarea gratuită a Ghidului pentru pregătirea candidaților la examenul de acces la stagiul pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat – ghid util pentru pregătirea în vederea susținerii examenului (valabil până la finalul acestui an pentru descărcarea publicației în format electronic).
  • Elevilor de clasa a XII-a care au obținut Premiul I li se acordă vouchere pentru înscriere gratuită la examenul de acces, valabile doi ani.

În acest context, președintele Filialei CECCAR Maramureș, conf. univ. dr. Cucoșel Constantin, a fost prezent la festivitățile de final de an școlar la două unități de învățământ din județul Maramureș pentru premierea performanței elevilor absolvenți.

Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare

  

Ultimul clopoțel – promoția 2024, joi 6 iunie 2024

Așa cum sublinia directorul acestei unități, prof. Buda Crina Georgeta:

„Le-au fost alături, în această zi de sărbătoare, când ultima oră de dirigenție și ultimul clopoțel marchează emoția trecerii spre o nouă etapă, domnul inspector școlar general, prof. Mihai Cosmin Pop, domnul inspector școlar general adjunct, prof. Ioan Muntean, domnul conf. univ. dr. Constantin Cucoșel, Centrul Universitar Nord Baia Mare, președinte CECCAR, Filiala Maramureș.

Să aveți parte de noroc, fericire și împliniri, dragi absolvenți!

La bună și călduroasă revedere în 2034!”.

Șef promoția 2024 Podariu Ștefan Antoniu, media 9,90

Liceul Teologic Penticostal Baia Mare

 Vineri 7.06.2024 a avut loc festivitatea de absolvire a clasei a 12-a A, B, promoția 2024.

Un moment încărcat de emoție, trăită de toți cei prezenți, fiind ziua în care eforturile, munca și dedicarea elevilor și a profesorilor a fost recunoscută și sărbătorită.

În cuvântul adresat celor prezenți de directorul liceului, prof. Șpan Adela Gabriela arăta:

„Mulțumim invitaților care au participat la festivitate: reprezentanților ISJ Maramureș: doamna inspector pentru management instituțional prof. Marcu Simona, inspector pentru învățământ profesional și tehnic prof. Bonat Ioan, președintelui CECCAR Filiala Maramureș, conf.univ.dr. Constantin Cucoșel, Pastorului Nelu Filip, pastor Biserica Muntele Sionului, Baia Mare și Maranata Phoenix Arizona, Pastorului Birle Vasile, Biserica Penticostală Emanuel, Tulghies, Reprezentanților Comunității Penticostale a Maramureșului și Sătmarului: vicepreședinte: pastor Danciu Ioan, secretar  pastor Dobie Florin și președinte  pastor Vanciu Vasile.

Felicitări elevilor, profesorilor și diriginților: clasa a XII -a A, prof. dr. Bîrle Samuel Florin și clasa a XII- a B, prof. Hotea Oana.

Mulțumim părinților pentru implicare și colaborare!

Fiți binecuvântați și mult succes elevilor!”.

Leave your comment